Ribit.fi

 

Ribit.fi Oy järjestää Suomessa valmistetuilla huippulaatuisilla RIB-tyrskyveneillä vauhdikkaita ja unohtumattomia merellisiä elämyksiä. Ribit.fi on Euroopan suurin ja myös ainoa Suomessa toimiva RIB-charter yritys, jolle on myönnetty kansainvälisen liikenteen luvat. Hallussamme on kotimaamme laajin ja monipuolisin RIB-kalusto.

 

Toimintamme perustuu luotettavuuteen ja asiakkaiden turvallisuuteen. Aluksemme ja varustetasomme ovat huippuluokkaa, ja valikoimastamme löytyy säänmukainen puvusto ympärivuotiseen käyttöön, sekä pelastus- ja etsintäviranomaisten vaatimat asianmukaiset turva-asusteet. 

 

Kalustoomme kuuluvat veneet täyttävät vaativimmatkin turvakriteerit, sillä RIB-aluksemme ovat kaikki ammattikäyttöön suunniteltuja. Teemme koko ajan aktiivisesti yhteistyötä meripelastusseurojen, valvonta-, etsintä- ja pelastusviranomaisten kanssa.

 

Yksi toimintamme keskeisistä lähtökohdista on asiakkaiden turvallisuus. 

Olemme kehittäneet yhteistyössä IF -vahinkovakuutusyhtiön kanssa oman kattavan vakuutusturvan sisältävän alusvakuutuksen.

 

RIB-aallokkoajo vaatii vuosien taitoa ja pitkän harjoittelun. Kaikki RIB-päällikkömme ovatkin kokeneita nopeiden veneiden ajon ammattilaisia ja asianmukaisesti koulutettuja merenkävijöitä, joiden ammattitaitoa pidetään säännöllisesti yllä.


 

vauhtirio_2.JPG


RIB-päälliköt

Tuomas.JPG

Hannu.JPG

Johan.JPG

Oscar.JPG


Tuomas Kalanti

Hannu Kivinen

Johan Rehnström

Oscar Dristig


paallikot.jpg

Ota yhteys

Yhteystiedot:

Toimisto: +358 (0) 46 4600 4600
GSM: +358 (0) 50 0723 274
Wavulinintie 3
00210 Helsinki, Finland
info@ribit.fi